Businessgolf in Heemskerk

Datum: 4-10-2017
Aanvang: 12:00
Locatie: Heemskerkse Golfclub
Plaats: Heemskerk

Lions Beverwijk Golf toernooi 2016

De Heemskerkse Golfclub is een bijzondere locatie om zaken te doen, te vergaderen, te dineren of te lunchen en te netwerken met (zaken) relaties. Deze 27 holes park-polderbaan ligt op slechts 25 minuten van Amsterdam en 15 minuten van Haarlem of Alkmaar. Het terras heeft vanaf de 1e etage een prachtig uitzicht over de baan. De golfbaan beschikt over ruime oefenfaciliteiten, een gecertificeerde golfschool met Puttlab en Trackman metingen, een Grand Café Restaurant en gratis parkeergelegenheid.

Op 4 oktober wordt er bij de Heemskerkse Golfclub wederom een golf bedrijvencompetitie georganiseerd. En u kunt daarbij zijn. De competitie zal gehouden worden op de Heemskerkse Golfclub. Dit is een hele goede gelegenheid om u netwerk uit te breiden.

De Heemskerkse Golfclub organiseert dit samen met het zakenblad IJmondiaan, de IJmondiaan Bedrijvencompetitie. Er zullen maximaal 44 business teams mee doen. Elk team bestaat uit 2 personen. De spelvorm is Four Ball Better Ball Stableford (18 holes). Iedere speeldag kent een winnaar en uiteraard is er een overall winnaar. Er is nog ruimte voor enkele deelnemende bedrijven. Deelname per speeldag is € 75,00 p/p ex BTW

Prijs Aantal:
Aanmelden Toon details +

Dit ticket is vereist en moet worden aangeschaft.

€75,00 (EUR)*  

* price includes taxes