BtB Academy

Ook in 2019 biedt NetwerkBtB u de gelegenheid uzelf, uw medewerkers en dus uw onderneming te versterken. Het betreft korte, praktische en betaalbare colleges over zaken die u in de dagelijkse praktijk meemaakt. En zoals u van NetwerkBtB gewend bent tegen een acceptabel tarief.

Wij bieden  u 3 verschillende colleges aan. Ervaar dat je nooit te oud bent om te leren en dat je geen grote investering hoeft te doen om wijzer te worden. De colleges hebben een hoge interactieve insteek. Juist dat maakt de colleges persoonlijk en waardevol.

  • 15-04-2019 / 07-10-2019
  • Koude acquisitie. 13-05-2019 / 18-11-2019
  • Elevator pitch. 02-09-2019

De colleges worden gehouden van 19.00 tot 21.00 uur in het Crown Business Center te Haarlem. Er kunnen 15 deelnemers per college deelnemen. U ontvangt een bevestiging van uw inschrijving. Lesmateriaal wordt bij aanvang bereikt.

Het collegegeld bedraagt €95,00 exl. BTW per deelnemer.Members van Netwerk BtB betalen slechts €75,00.

Aanmelden kan via de AGENDA

29 november - Josephines ondernemersborrel 29 november

 

Iedere laatste vrijdag van de maand biedt Josephines Hoofddorp u de regionale ondernemersborrel. De toegang is vrijblijvend en er is geen lidmaatschap vereist. Kom gerust vrijblijvend langs en geniet van een gekoeld drankje. Josephines biedt iedere maand een verrassing van het huis. Aanvang 16.00, einde 19.00 uur.

www.josephinesbar.nl
Tuinweg 3, Hoofddorp

Meld u hier aan

25 oktober - Ondernemersborrel bij Josephines Hoofddorp 25 oktober

Iedere laatste vrijdag van de maand organiseert Josephines in Hoofddorp de regionale ondernemersborrel. De borrel is vrij toegankelijk voor alle ondernemers en biedt gezelligheid en zakelijke kansen. Kom vrijblijvend langs en geniet van een gekoeld drankje. Josephines maandelijks een verrassing van het huis. Aanvang 16.00 uur, einde 19.00 uur

www.josephinesbar.nl
Tuinweg 3
2132DN Hoofddorp

Meld u hier aan

25 juni - 15e MB Netwerk- en Haringparty 2019

Haringparty

Datum: 25 juni 2019

Tijd: Vanaf 16:00 uur

Locatie: Claus

 

Voor meer info bezoek: MeerBusiness

Meld u hier aan

20 maart - Netwerklunch Villa Westend 20 maart

 

netwerklunch

Een vaste tradititie van Netwerk BTB is de netwerklunch. 20 maart organiseren wij weer dit gezellige netwerk moment bij onze partner Villa Westend. Aan tafels van maximaal 8 personen krijgt iedere deelnemer evenveel ruimte om zichzelf smakelijk op de kaart te zetten. Wie ben je? Wat doe je? En hoe kunnen wij je een stap verder helpen met je zakelijk succes? Tijdens het beantwoorden van deze vragen serveert Villa Westend een heerlijke 3-gangen lunch, speciaal samengesteld voor Netwerk BTB en rekening houdend met een ieders wensen. De lunch staat altijd strak ingekaderd van 12.00 uur tot 14.00 uur. Kosten voor leden € 35,- en voor niet-leden € 45,- ex BTW. Meld je nu snel aan want vol = vol!

Meld u hier aan

15 oktober - Golfclub De Houtrak - 15 oktober

Dinsdag 15 oktober zijn we om 14.00 welkom op Golfclub de Houtrak. Er wordt gespeeld in koppels voor een 9-holes wedstrijd. Consumpties ter plekke zelf te voldoen. De Business Club stelt zich ten doel zakenmensen nader tot elkaar te brengen en bestaande contacten te verstevigen. De Bedrijvencompetitie 2019 biedt u uitstekende netwerkmogelijkheden. Een rondje golf leidt immers tot een minder formeel en directer contact met klanten en relaties.

Meld u snel aan want vol = vol!

Meld u hier aan

9 juli - Golfclub De Houtrak - 9 juli

Dinsdag 9 juli zijn we om 13.00 welkom op Golfclub de Houtrak. Er wordt gespeeld in koppels voor een 18-holes wedstrijd. Consumpties ter plekke zelf te voldoen. De Business Club stelt zich ten doel zakenmensen nader tot elkaar te brengen en bestaande contacten te verstevigen. De Bedrijvencompetitie 2019 biedt u uitstekende netwerkmogelijkheden. Een rondje golf leidt immers tot een minder formeel en directer contact met klanten en relaties.

Meld u snel aan want vol = vol!

Meld u hier aan

11 juni - Golfclub De Houtrak - 11 juni

Dinsdag 11 juni zijn we om 13.00 welkom op Golfclub de Houtrak. Er wordt gespeeld in koppels voor een 18-holes wedstrijd. Consumpties ter plekke zelf te voldoen. De Business Club stelt zich ten doel zakenmensen nader tot elkaar te brengen en bestaande contacten te verstevigen. De Bedrijvencompetitie 2019 biedt u uitstekende netwerkmogelijkheden. Een rondje golf leidt immers tot een minder formeel en directer contact met klanten en relaties.

Meld u snel aan want vol = vol!

Meld u hier aan

14 mei - Golfclub De Houtrak - 14 mei

Dinsdag 14 mei zijn we om 13.00 welkom op Golfclub de Houtrak. Er wordt gespeeld in koppels voor een 18-holes wedstrijd. Consumpties ter plekke zelf te voldoen. De Business Club stelt zich ten doel zakenmensen nader tot elkaar te brengen en bestaande contacten te verstevigen. De Bedrijvencompetitie 2019 biedt u uitstekende netwerkmogelijkheden. Een rondje golf leidt immers tot een minder formeel en directer contact met klanten en relaties.

Meld u snel aan want vol = vol!

 

Meld u hier aan

16 april - Golfclub De Hoge Dijk - 16 april

 

Dinsdag 16 april zijn we om 17.00 welkom op Golfclub de Hoge Dijk. Er wordt gespeeld in koppels voor een 9-holes All Tee wedstrijd. Consumpties ter plekke zelf te voldoen. De Business Club stelt zich ten doel zakenmensen nader tot elkaar te brengen en bestaande contacten te verstevigen. De Bedrijvencompetitie 2019 biedt u uitstekende netwerkmogelijkheden. Een rondje golf leidt immers tot een minder formeel en directer contact met klanten en relaties.

Meld u snel aan want vol = vol!

Meld u hier aan

22 maart - Golfclub De Hoge Dijk - 22 maart

Vrijdag 22 maart zijn we om 15.00 welkom op Golfclub De Hoge Dijk. Er wordt gespeeld in koppels voor een 9-holes All Tee wedstrijd. Consumpties ter plekke zelf te voldoen. De Business Club stelt zich ten doel zakenmensen nader tot elkaar te brengen en bestaande contacten te verstevigen. De Bedrijvencompetitie 2019 biedt u uitstekende netwerkmogelijkheden. Een rondje golf leidt immers tot een minder formeel en directer contact met klanten en relaties.

Meld u snel aan want vol = vol!

 

Meld u hier aan

9 april - Golfclub De Houtrak - 9 april

Dinsdag 9 april zijn we om 13.00 welkom op Golfclub de Houtrak. Er wordt gespeeld in koppels voor een 18-holes wedstrijd. Consumpties ter plekke zelf te voldoen. De Business Club stelt zich ten doel zakenmensen nader tot elkaar te brengen en bestaande contacten te verstevigen. De Bedrijvencompetitie 2019 biedt u uitstekende netwerkmogelijkheden. Een rondje golf leidt immers tot een minder formeel en directer contact met klanten en relaties.

Meld u snel aan want vol = vol!

Meld u hier aan

12 maart - Golfclub De Houtrak - 12 maart

 

 

 

Dinsdag 12 maart zijn we om 14.00 welkom op Golfclub de Houtrak. Er wordt gespeeld in koppels voor een 9-holes wedstrijd. Consumpties ter plekke zelf te voldoen. De Business Club stelt zich ten doel zakenmensen nader tot elkaar te brengen en bestaande contacten te verstevigen. De Bedrijvencompetitie 2019 biedt u uitstekende netwerkmogelijkheden. Een rondje golf leidt immers tot een minder formeel en directer contact met klanten en relaties.

Meld u snel aan want vol = vol!

Meld u hier aan

Word nu lid van Netwerk BTB

Maak uzelf zichtbaar(der) bij ruim 11.000
ondernemers in de regio
Aanmelden
Click Me