Agenda 2021……

Datum: 1-01-2021
Aanvang: 08:00
Locatie: Crown Business Center Haarlem
Plaats: Haarlem

Corona hakt er nog steeds goed in. Voor de komende periode zien wij dan ook geen kansen om fysieke bijeenkomsten te organiseren. Tot ons grote verdriet! Daar waar we afgelopen jaar nog massaal naar de golfbaan mochten, gelden er de komende periode strenge regels voor iedereen.

Gelukkig staat Netwerk BTB niet op 1 maar op 3 pijlers. De digitale communicatie via de website en nieuwsbrief staan niet alleen ons, maar zeker ook u ter beschikking om van u te laten horen in de regionale markt. Met een bereik van ruim 10.000 zakelijke adressen in de regio Haarlem e.o. kunnen wij u zeker van dienst zijn qua zichtbaarheid. Ook worden we regelmatig per mail of telefoon benaderd voor relevante contacten. Schroom niet en bel of mail!

Op de 3e peiler -opleiding- bieden wij u op onze site een gratis e-book over samenwerken op afstand. Merkt u dat uw team corona-moe wordt, mensen teruggetrokken of prikkelbaar worden? Neem dan zeker contact met ons op dan helpen we graag, op afstand, om uw team productief te laten blijven.

Wij wensen u goede gezondheid en kijken samen met u uit naar betere tijden. Want mensen doen zaken met mensen. Dat we het maar snel weer zakelijk de gezelligste kunnen maken.