Leden

Netwerk BTB is één van de grootste netwerkplatforms voor het midden- en kleinbedrijf in de regio Groot-Amsterdam en is opgericht in 1999. Business to Business loopt als rode draad door al onze activiteiten. Wat ons zo aantrekkelijk maakt? Dat wij op een laagdrempelige manier bedrijven succesvol met elkaar in contact weten te brengen.

Als eerste gebruiken we daarvoor onze digitale slagkracht met o.a. de twee-wekelijkse nieuwsbrief naar ruim 11.000 ondernemers in de regio. Dat doen we ook door middel van meer dan 30 bijeenkomsten per jaar: van netwerkcafés en netwerklunches tot golfevenementen en tal van andere activiteiten. En altijd in een aangename omgeving die uitnodigt om succesvol contact te leggen met andere ondernemers uit de regio.
Onder de BTB-leden heerst een hoge gunfactor. Al onze evenementen nodigen uit tot onderling zaken doen. U treft er vertegenwoordigers van ondernemingen met meer dan 1000 medewerkers, maar ook eigenaren van florerende eenmanszaken. Wij faciliteren zowel jonge, startende ondernemers als ervaren zakenmannen en -vrouwen. Aanbieders en gebruikers. Alle branches zijn vertegenwoordigd bij Netwerk BTB. Zo vindt een incassobureau bij ons een enthousiaste trainer, een installateur een ervaren jurist of een horecagelegenheid een websitebouwer waar het mee klikt. Kijk hier voor de mogelijke lidmaatschappen en bijbehorende faciliteiten