Leden

Accountants & Belastingadviseurs BDO

 

BDO. OMDAT MENSEN TELLEN.
Binnen onze dienstverlening draait het om mensen. Mensen staan bij BDO centraal. Dat geldt voor onze klanten, maar ook voor onze medewerkers. In alles wat we doen streven we naar een duurzame relatie. Dat is wat telt.

BDO. Dat zijn wij
BDO behoort met circa 385 fiscalisten, werkend vanuit vestigingen verspreid over het hele land, tot één van de grootste belastingadvieskantoren van Nederland. We zijn elke dag persoonlijk betrokken bij onze klanten en hun specifieke vraagstukken. En daar waar nodig doen we een beroep ons internationale netwerk.

We willen ons onderscheiden door het bieden van:

  • de allerbeste service aan onze klanten én het leveren van de beste kwaliteit;
  • professionele uitdaging en verdiepingsmogelijkheden voor onze medewerkers.

Onze kernwaarden geven de manier aan waarop we invulling geven aan deze ambitie. Ze vormen ons DNA en geven richting aan ons dagelijks doen en laten. Niet alleen naar onze klanten, maar ook naar onze medewerkers en op maatschappelijk terrein. Het is de specifieke BDO manier van werken: persoonlijk, met passie, professioneel en pragmatisch.
We zijn dan ook trots dat we voor de vierde keer op rij zijn uitgeroepen tot de meest populaire werkgever onder de belastingadvieskantoren. Dit blijkt uit het onderzoek ‘Werken in de fiscaliteit’ dat gehouden werd door Berenschot en SDU uitgevers onder in Nederland werkzame fiscalisten.

 

Schipholpoort 20 2034 MA Haarlem
Tel: 023-5112800,
Contactpersonen

Jeroen Brak