Leden

Financiele dienstverlening, Juridische dienstverlening Finesse Incasso

Over Finesse Incasso Services

Vanuit het kantoor biedt Finesse Incasso Services hoogwaardige incassodiensten. Finesse Incasso Services specialiseert zich in op maat gemaakte totaal oplossingen. Wij onderscheiden ons door professionaliteit en kwaliteit te combineren met persoonlijke service en zeer resultaat gericht te werken. Korte en efficiënte communicatielijnen zijn hier altijd gegarandeerd. Voorop staat de relationele invordering waarin het behoud van de relatie een belangrijke rol speelt.

Een resolute aanpak, maatwerk en creativiteit kenmerken haar dienstverlening. Finesse Incasso Services kan u op alle mogelijke manieren ondersteunen met een veelzijdig dienstverleningspakket. Van debiteurenbeheer, via pre incasso minnelijke en gerechtelijke incasso tot executie.

We bieden totaaloplossingen voor uw creditmanagement. Maar net zo gemakkelijk kunt u kiezen voor bepaalde modules. Maar we zijn meer. Ook voor detachering bent u bij ons aan het juiste adres.

Uitstekende service
Met oplossingen en goed opgeleid credit management team, garanderen wij snelle responstijden en de hoogst mogelijk flexibiliteit voor de behoeften van de meest uiteenlopende klanten.

Finesse Incasso Services staat voor kwaliteit. ns het gehele incassotraject houdt uw accountmanager u op de hoogte van de voortgang. Daarnaast kunt u zelf op elk moment uw dossiers online raadplegen: u krijgt ‘realtime’ een statusoverzicht en kunt exact alle communicatie nalezen die met uw debiteur heeft plaatsgevonden.

Melbournestraat 9 – Bus 8 1175 RM Lijnden
Tel: +31 (0)85 273 52 68,
Contactpersonen

de heer Marcus de Jong, 085-2735268