Leden

Automobielbedrijven, Facilitaire dienstverlening, Transport FleetComplete

We helpen meer dan 30.000 bedrijven in alle delen van de wereld om succesvoller te presteren met een op maat toegesneden oplossing voor het beheer van hun wagenpark, apparatuur en mobiele medewerkers.

Fleet Complete (formeel Complete Innovations) werd opgericht in 1998 en in 2000 tot een vennootschap gevormd door Tony Lourakis & Andrew Merisanu. De onderneming was oorspronkelijk bedacht om tegemoet te komen aan de behoeften van de koeriersdienstensector, maar is snel gegroeid en breidde zich uit over meerdere branches, inclusief distributie, transport en buitendienst. Wat Fleet Complete succesvol maakte is haar geïntegreerde aanpak van klantbehoeften, het leveren van oplossingen in één uitgebreid telematicaplatform dat schaalbaar is voor ieder formaat onderneming.

Met haar cultuur van innovatie en kwaliteit heeft Fleet Complete genoten van doorlopende groei, versterkt door krachtige samenwerkingsverbanden, doorlopende productontwikkeling, talent van topklassen en een drive om leidend te zijn in de branche. Dankzij zijn gedegen bedrijfsstrategie en unieke waardepropositie blijft het bedrijf in hoog tempo nieuwe internationale markten betreden. Het behoort momenteel tot de grootste spelers in Europa, de Verenigde Staten, Mexico en Australië.

Na het winnen van talloze prijzen wordt Fleet Complete erkend als de snelst groeiende leverancier van de beste GPS-technologie voor wagenpark en activa tracking en oplossingen in de cloud voor mobiel personeel.

Gasthuistraat 4 Heukelum
Tel: 0614748012,
Contactpersonen

De heer Reza Sylvester. 06-14748012