Leden

Accountants & Belastingadviseurs, Juridische dienstverlening Jan Accountants

JAN© zorgt ervoor dat je voldoet aan allerlei wettelijke verplichtingen en hij maakt helder waar je bedrijf staat. Dat is niet alleen belangrijk voor bijvoorbeeld aandeelhouders, banken, beleggers, crediteuren, subsidieverstrekkers enz. maar vooral voor jouzelf. De cijfers die JAN© inzichtelijk maakt, vormen het uitgangspunt voor jouw ondernemersbeslissingen en zijn een instrument om vast te stellen of je je doelen gaat halen.

JAN© kijkt verder dan alleen naar de cijfers. Met JAN© kun je altijd je doelen bespreken en samen kiezen voor de beste aanpak. JAN© steunt je bij het realiseren van je doelen en trekt aan de bel als een alternatieve route genomen moet worden. De accountants van JAN© zijn in goed gezelschap van de andere specialisten van JAN©: belastingadviseurs, bedrijfsadviseurs, juristen, personeelsmanagers, overnamespecialisten en pensioenadviseurs. Wat je doel ook is, JAN© heeft alles in huis om jou vooruit te helpen!

Wil je meer informatie ontvangen over de mogelijkheden? Neem dan telefonisch contact op met Ad, Andrea, Jolanda, Jordi, Nico, Paul of Wim.

Postbus 75 1160 AB Zwanenburg
Tel: 06-53651890,
Contactpersonen

Daniëlle Albek