Leden

Financiele dienstverlening, Juridische dienstverlening Lawpoint

Onze kracht ligt besloten in onze naam. Letterlijk vertaald betekent Lawpoint “Rechtspunt”.

Onze opdrachtgevers kiezen voor Lawpoint omdat het één centraal punt biedt voor al hun juridische zaken.

Binnen ons rechtsbestel zijn gerechtsdeurwaarders als enige bevoegd om alle juridische trajecten zelf voor u uit te voeren, of het nu gaat om incasseren, procederen of executeren. Als deurwaarderskantoor hebben wij dit allemaal onder één dak!

In tegenstelling tot de traditionele incasso- en deurwaarderskantoren, zetten wij in op snelheid, kwaliteit en innovatie, zonder uw belang uit het oog te verliezen. Wij verdedigen niet alleen uw rechten, maar ook uw portemonnee. Wij maken daarom alleen kosten als wij verwachten dat daar baten tegenover staan. Verwachten wij dat uw opdracht niet tot succes zal leiden? Dan ontvangt u eerlijk een negatief advies van ons en bespaart u de kosten van nodeloze acties.

Wij houden van een persoonlijke benadering en hanteren korte lijnen met onze opdrachtgevers. Hierdoor kunnen wij sneller en effectiever schakelen. Bij ons zult u dus niet als een nummer worden behandeld en niet worden geconfronteerd met computerstemmen.

Dit alles maakt ons een kwalitatief, modern, open en laagdrempelig kantoor, waar u ook zonder afspraak terecht kunt met al uw juridische vragen.

De Fruittuinen 24 2132 NZ  Hoofddorp
Tel: 023-5553515,
Contactpersonen

John Dekkers