Leden

Facilitaire dienstverlening, Projectinrichting, Projectontwikkeling vastgoed/Bouwsector Metico Installatietechniek

OPLOSSINGEN DOOR MIDDEL VAN INSTALLATIETECHNIEK
Voor iedere opdracht stellen wij onze beste specialisten op. Ervaren met werktuigbouwkunde, sanitaire installaties en elektrotechniek. Dit resulteert in een tijdefficiency, de hoogste kwaliteit en voor de beste prijs.

Specialist in techniek:
Een secuur beveiligingssysteem, een optimaal werkend data- en telecommunicatiesysteem. Een ideale werk- en leefomgeving door een gezond klimaatsysteem. Metico Installatietechniek ontwerpt, bouwt en beheert complete installaties. Van industrie, utiliteit en scholen tot woningcoöperaties, verzorgingstehuizen en ook particuliere woningen. Of het nou gaat om nieuwbouw of renovatie… voor alles hebben wij een duurzame en technische oplossing.

Waar we voor staan:
Metico wil de aarde doorgeven. Daarom zoeken wij continue naar materialen en processen die mens en milieu zo min mogelijk belasten. Het afvoeren van materialen, bij zowel nieuwbouw als renovatie, gebeurt op een verantwoorde manier. Maar ook de kwaliteit en veiligheid van het uitvoeren van de installatiewerkzaamheden van onze eigen medewerkers als de eindgebruiker wordt continue gemonitord en gewaarborgd.

lireweg 94 2152 CS Nieuw Vennep
Tel: 0252-687495,
Contactpersonen

de heer Gilles Metske, info@metico.nl, 0252-687495