Leden

Accountants & Belastingadviseurs, Financiele dienstverlening, Zakelijke dienstverlening NH Advies

Bij NH advies kunt u terecht voor onafhankelijk advies en bemiddeling op het gebied van financiële producten. Voor zowel onze particuliere als voor onze zakelijke klanten staat kwaliteit en persoonlijke bediening centraal. Wij gaan voor de lange termijn relatie en stellen uw belang voorop. Bent u op zoek naar een professioneel en betrouwbaar advieskantoor voor uw financiële zaken?

Dan maken wij graag kennis met u. Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Een eerste kennismaking 

Ik ben Gerard Jansen, uw financieel adviseur. Als gecertificeerd financiële adviseur op het gebied van verzekeringen en hypotheken, voor zakelijk en privé, ga ik graag voor u aan de slag.

Al meer dan 20 jaar ben ik actief in de financiële dienstverlening, door de jaren heen is mij duidelijk geworden dat full-service dienstverlening de sleutel is tot een goed (en eerlijk) advies. Door schaalvergroting bij de diverse adviesaanbieders krijgt men steeds meer te maken met specialisten. Op zich niets mis mee, maar daarmee wordt vaak het veel bredere klantbelang uit het oog verloren. Mijn advies beperkt zich niet tot een enkel product of dienst. De opbouw van een langdurige vertrouwensrelatie geeft u de rust en zekerheid die u zoekt.

Door mijn flexibele bedrijfsvoering kan ik een concurrerend prijsbeleid voeren zonder afbreuk aan de advieskwaliteit te doen. Bent u ondernemer of gewoon in loondienst en op zoek naar een vertrouwenspersoon op gebied van financiële dienstverlening? Klik hier om een afspraak te maken. Of bel 023-2052658

 

Rijksstraatweg 173 2024 DE Haarlem
Tel: 023-2052658,
Contactpersonen

De heer Gerard Jansen