Leden

Vastgoed Ripperda Vastgoedbehoud B.V.

Tien jaar geleden hebben we gekozen voor het aanbod van een all round dienstenpakket aan onze opdrachtgevers. Dit bevat naast schilderwerkzaamheden, werkzaamheden voor totaal onderhoud en interieuradvies in de breedste zin des woords. Met deze activiteiten leveren wij bescherming & verfraaiing, dus het behoud van het bestaande vastgoed.
Bij onze activiteiten gericht op de buitenschil van woningen en gebouwen, ligt de nadruk vooral op de bescherming tegen weersinvloeden. Constateren wij bij het opnemen of bij de uitvoering van werkzaamheden problemen, zoals bijvoorbeeld houtrot, dan gaan wij eerst op zoek naar de oorzaak. Bij symptoombestrijding wordt een tijdelijke oplossing voor een probleem gevonden, wij zoeken liever direct naar de oorzaak, zodat kwaliteit voor langere termijn wordt geborgd. Onze opdrachtgevers besparen zo veel onnodige kosten.
Ligt het accent bij de buitenschil van woningen en gebouwen vooral op het beschermen tegen de weerinvloeden, bij het interieur ligt de nadruk op verfraaiing. De beleving bij gedateerde ruimten wordt door toepassing van onze kleur- en interieuradviezen weer een eigentijdse, waardoor het leef-en werkgenot toeneemt. Bij utiliteitsgebouwen in de zorgsector is naast verfraaiing, hygiëne een speerpunt. Om aan aanvullende eisen met betrekking tot hygiëne te voldoen, hebben wij speciale verfsystemen.

 

Garenkokerskade 19 2013 Aj  Haarlem
Tel: 023-5314861,
Contactpersonen

Wouter Schaafsma