Leden

(Onder) Aannemerij, Projectinrichting Visotek Beveiliging

Op deze pagina’s willen wij ons graag aan u voorstellen. VisoTek staat voor “Visie op Techniek”, waarbij we van deze visie en expertise gebruik maken om innovatieve en klantgerichte maatwerkoplossingen te bieden op het gebied van beveiliging en veiligheid voor zowel overheid, bedrijf als particulier. Onze oplossingen dragen bij aan de bescherming van mensen, eigendommen en middelen, aan meer efficiëntie en aan de bedrijfscontinuïteit van een organisatie.

Op onze site zult u niet veel productinformatie tegenkomen. Beveiligen is namelijk meer dan kastjes en techniek. Het gaat er veel meer om om met de beschikbare technieken de juiste oplossing voor de betreffende omgeving te creëren. Kwaliteit en betrouwbaarheid van zowel onze oplossingen als ons bedrijf staan daarbij centraal.

Kenmerken van ons bedrijf zijn: korte lijnen, kennis van zaken, betrokkenheid, snelheid en daadkracht. Met hoofdkantoor in Vijfhuizen NH zijn veel van onze klanten gevestigd in de regio maar ook daarbuiten zijn wij actief.

Voor beveiliging met Visie kiest u voor Visotek. Wij geven u graag vrijblijvend advies.

Kromme Spieringweg 603a 2141 EB Vijfhuizen
Tel: 023-5583900,
Contactpersonen

de heer Ton van der Aar,  0235583900