Events bij Villa Westend.

Het is alweer bijna zover… een van de leukste evenementen van het jaar: Villa’s Culinair Wijntheater.
In het Hemelvaartweekend staat het strand van Villa Westend in het teken van Villa’s Culinair Wijntheater. Een 4-daags wijnfestival waarbij alles draait om wijn, eten en beleving. Van donderdag 30 mei tot en met zondag 2 juni zijn er van 14.00 tot 00.00 uur (donderdag en zondag tot 23.00 uur) tal van activiteiten voor jong en oud te beleven. De toegang is gratis.

Ook dit jaar worden natuurlijk de lekkerste wijnen van Hans Moolenaar uit Bloemendaal geschonken, zijn er diverse foodtrucks, workshops, proeverijen, theateracts, vinyl dj’s en genoeg banken en relaxte zitjes om te kunnen genieten van het leukste en lekkerste evenement van het jaar!

Ziet u zichzelf ook al staan met uw team op dit fantastische evenement? Leuk als personeelsuitje, vrijdagmiddagborrel of met relaties. Voorafgaand aan het evenement kan dit evenement op unieke wijze georganiseerd worden voor uw bedrijf. Voor meer informatie voor volgend jaar, neem contact op met info@villa-westend.nl.

Voor een impressie van vorig jaar kunt u onderstaand filmpje bekijken. Wij hebben er zin in!

 

In het weekend van 22 & 23 Juni 2019 strijkt Launique Events neer bij Villa Westend met een Back 2 Hippie Market. Het strand van Villa Westend wordt omgetoverd tot hippie / ibiza markt waar tal van leuke items te koop zijn bij de hippie marktkramen.

Van Vintage & retro tot fairtrade en gave musthaves. Twee dagen lang shoppen, lekker eten, live muziek, voetjes in het zand en genieten van de heerlijke ambiance. Bij de buitenbar kunnen zomerse drankjes & cocktails worden gehaald. De hapjes worden verzorgd vanuit de foodtrucks van Villa Westend. Kinderen kunnen zich lekker vermaken op het strand met kastelen bouwen, grote zeepbellen blazen of zwemmen in de Westbroekplas. Beide dagen is de markt geopend van 12.00 uur tot 20.00 uur en de toegang is gratis. Er zijn nog plaatsen vrij om als standhouder deel te nemen aan dit evenement. Mail naar info@launique.nl. Wij zien jullie graag 22 & 23 juni!

Zie PDF     Hippie markt 2019

 

 

Zet de datum alvast in je agenda: 6 juli 2019 van 16:00 – 00:00!
Line-up en bekendmaking van de Mysteryguests

Wegens omstandigheden komt het optreden van Kid Creole te vervallen. Hiervoor in de plaats hebben we dé Queen revivalband geboekt, Crazy Little Things. En niet één maar twee Mysteryguests, namelijk: Edsilia Rombley en Gers Pardoel. Hiermee is de complete line-up definitief.

Bij wie spring jij achterop de fiets richting Villa Westend?

Tickets via www.2generations.nl of aan de bar bij Villa Westend.

Word nu lid van Netwerk BTB

Maak uzelf zichtbaar(der) bij ruim 11.000
ondernemers in de regio
Aanmelden
Click Me