Agros: actief betrokken bij werk!

Als specialisten op re-integratie gebied zien we direct de effecten van de maatregelen rondom COVID-19, op de arbeidsmarkt. Sommige banen gaan helaas verloren en mensen die nog wel aan het werk zijn, kunnen nog meer onzeker zijn over hun baan of onderneming.

Tegelijkertijd zien we een aantal branches aantrekken en doen bedrijven een beroep op ons bij het vinden van geschikte medewerkers. Andersom zien we ook dat de werknemer of werkzoekende opzoek is naar een baan, waardoor we voortdurend schakelen tussen vraag en aanbod.

Om onze dienstverlening op een veilige en verantwoordelijke manier uit te kunnen voeren, hebben we de nodige aanpassingen verricht en kunnen we zowel op afstand als vanuit kantoor afspraken realiseren. We zetten ons o.a. in voor; re-integratie, uitzenden, werving & selectie, outplacement en tweede spoor. We doen we vanuit een enthousiast, positief en gemotiveerd team in de regio Noord-Holland.

We hopen voor eenieder die dit leest dat zijn onderneming, product of dienst kan blijven inzetten in deze anderhalvemetereconomie.

Wij streven ernaar om voor zo veel mogelijk mensen de arbeidsmarkt bereikbaar te maken en wellicht kunnen we wat voor elkaar betekenen.

Voor vragen over onze dienstverlening, neem contact op met:
Mark Konijn via 06-44814541 of mail naar mkonijn@agros.nl. Voor verdere informatie kun je onze website bezoek via; https://agros.nl/

Word nu lid van Netwerk BTB

Maak uzelf zichtbaar(der) bij ruim 11.000
ondernemers in de regio
Aanmelden
Click Me