Business Golfdag 19 September

Woensdag 19 september  beloofde een prachtige dag te worden. Maar liefst 88 deelnemers deden mee aan de 18 holes wedstrijd en de golfclinic.

’s morgens werden de deelnemers ontvangen met koffie en iets lekkers . Na ontvangst van het lunchpakket werd er nog druk gebruik gemaakt van de indoor puttingruimte waar Patrique Baljé klaar stond om een  putting analyse uit te voeren. Het enige wat een beetje tegen zat was de wind die behoorlijk krachtig was. We waren dan ook benieuwd naar de  scores. Tijdens de dag werd er nog een behoorlijk aantal lustrumloten verkocht voor de brandwondenstichting.

In de middag gaf Bob ter Punt nog een clinic. Na de instructie op de drivingrange ging deze groep een aantal holes spelen op de Weidelus. De inwendige mens werd ook niet vergeten met een hapje en een drankje in de baan.

De combinatie was ideaal. Sponsors  konden eens ervaring opdoen met de Businessclub en Businessclubleden konden eens kennis maken met de sponsors. Wie weet smaakt dat naar meer.

Na afloop sprak  clubvoorzitter Rens Koole zijn dank uit namens de club naar de sponsors en Businessclubleden. Deze zijn belangrijk voor de club. Gelukkig groei zowel het aantal sponsoren als businessclubleden.

Arienne de Boer benadrukte namens de Brandwondenstichting het belang van het virtual reality project voor de kinderen die getroffen zijn door brandwonden.

Klik hier voor alle foto’s van het event

Word nu lid van Netwerk BTB

Maak uzelf zichtbaar(der) bij ruim 11.000
ondernemers in de regio
Aanmelden
Click Me