Eerste samenwerkingsborrel groot succes!

Afgelopen vrijdag 9 februari vond de eerste BusinnessBorrel bij de Sociëteit Vereeniging plaats en met meer dan 200 bezoekers van zowel Netwerk BTB als ook de Vereeniging kunnen we stellen dat de borrel een groot succes was. Ons beider leden waarderen duidelijk het initiatief. Vanaf nu is er iedere tweede vrijdag van de maand een BusinessBorrel in het sociëteitspand op Zijlweg 1.

Onder het genot van een hapje en drankje werd het weekend goed ingeluid, want naast drankjes, waren er ook heerlijke hapjes aanwezig, zoals pizza, burgers en plankjes. Daarnaast was er een ook leuke proeverij van Jopen bieren.

Bij een netwerkborrel hoort uiteraard muziek en DJ FlexyFrank zorgt er tijdens onze BusinessBorrels voor dat dit ronduit geregeld is. Naast het draaien van zijn swingende hits programmeert hij voor de evenementen een live optreden. Afgelopen vrijdag mochten The Buccaneers het spits afbijten en wisten zij de aandacht te trekken door hun sfeervolle optreden. Er werd aandachtig geluisterd naar hun draai aan zowel bekende als minder bekende liedjes.

Entree voor de BusinessBorrel is kosteloos, het inleveren van een visitekaartje volstaat. Hiermee maken alle bezoekers ook kans op een gratis fles wijn die op de avond zelf verloot zal worden. Tot 9 maart!

Aanvang: 17:30 uur tot 22:00 uur

Entree: kosteloos, slechts visitekaartjes meenemen

Locatie: Sociëteit Vereeniging, Zijlweg 1, 2013 DA Haarlem

Word nu lid van Netwerk BTB

Maak uzelf zichtbaar(der) bij ruim 11.000
ondernemers in de regio
Aanmelden
Click Me