Grapy.nl neemt intrek in Het Proefstation.

Online wijnshop Grapy.nl zit sinds deze week in Het Proefstation, nu geheten Grapy’s proefstation. Hier kunnen klanten wijnen proeven om ze vervolgens thuis te laten bezorgen. Ook worden er regelmatig themaproeverijen en masterclasses gehouden.

Feestdagen
Het Grapy.nl Proefstation is bedoeld voor klanten die tijdens de feestdagen iets nieuws op tafel willen zetten. In het sfeervol ingerichte proeflokaal op industrieterrein Waarderpolder zijn meer dan 20 verschillende wijnen te proeven. Ook is er een speciaal gedeelte met versterkte wijnen: verschillende soorten kwalitatief hoogstaande vermouth en sherry. Hier verzorgt de bekendste sherry-expert van Nederland Fabiola Bonke tastings en masterclasses.

Proeven
Eigenaar Michiel van Wijk: ‘Wij merken dat onze klanten van onze webshop vaak herhalingsaankopen doen, omdat dit ‘veilig’ is. Het lastige van online wijnen kopen is dat mensen van tevoren niet precies weten hoe een wijn smaakt en zeker rond de feestdagen en voor relatiegeschenken willen mensen geen risico lopen. Om mensen in de gelegenheid te stellen verschillende wijnen naast elkaar te proeven en nieuwe dingen te proberen, hebben we in aanloop naar de feestdagen een échte winkel geopend.’ Dit past binnen de trend dat veel webwinkels een fysieke zaak openen, waar hun klanten zich rustig kunnen oriënteren. Grapy importeert haar wijnen, champagne, sherry’s en vermouth zelf uit de diverse landen.

Het Grapy.nl Proefstation is in de maanden november en december geopend op MA-ZA van 15 tot 18.30 uur. In de december maand ook elke zondag van 15-18.30. Aanbieding voor bedrijven; tot en met 2 december Wine from Moldova (zie foto) per doos van 6 voor € 25,00 (inclusief BTW).

6pack-001

Word nu lid van Netwerk BTB

Maak uzelf zichtbaar(der) bij ruim 11.000
ondernemers in de regio
Aanmelden
Click Me