Gratis e-book Samenwerken op afstand

Samenwerken sinds corona vergt een nieuwe andere aanpak. Wij helpen u graag. Te beginnen met dit gratis e-book over samenwerken op afstand. In tijden van grote verandering, onzekerheid en stress is het heel normaal om momenten te hebben waarop je het allemaal ook niet meer weet. Daar kun je op twee manieren mee omgaan: niks meer doen en wachten op wat er gaat komen. Of focussen op de dingen waar je wél invloed op hebt en daar verantwoordelijkheid voor nemen.

Proactief = fouten erkennen en ervan leren
Stephen Covey noemt het besef dat eenmaal gemaakte fouten tot de cirkel van betrokkenheid horen, misschien wel de belangrijkste vorm van pro-activiteit. Eenmaal gemaakte fouten kun je niet meer ongedaan maken, evenmin als de gevolgen ervan. Maar je kunt een fout wel onmiddellijk erkennen en ervan leren. Dát is een proactieve benadering.

Wél invloed op je persoonlijke leiderschapsstijl
Op het verloop van de huidige crisis heb je als leidinggevende geen invloed. Waar je wél invloed op hebt, is de manier waarop je leiding geeft en de Insights Kleuren die je daarbij inzet. Je leest er meer over in ons gratis e-book ‘Leidinggeven op afstand: Effectieve leiders zijn zelfbewuste leiders’.  (bron Insights Benelux) Klik hier om het gratis e-book te downloaden

Word nu lid van Netwerk BTB

Maak uzelf zichtbaar(der) bij ruim 11.000
ondernemers in de regio
Aanmelden
Click Me