Innovatie ontketend 5 juli a.s.

Op 5 juli aanstaande organiseren de Kamer van Koophandel en de Greenports Aalsmeer en Noord-Holland Noord de bijeenkomst “Innovatie Ontketend Slimme oplossingen voor een groene toekomst” rond duurzaamheid en innovatie in de agro- en tuinbouwsector. Locatie: Hotel Inntel te Zaandam

Wij nodigen u van harte uit om deel te nemen aan deze interactieve bijeenkomst, die u kansen biedt om nieuwe samenwerkingspartners te vinden dan wel nieuwe business.

Tijdens de bijeenkomst staan innovatie-uitdagingen van bedrijven centraal.
Op het evenement worden door een aantal bedrijven (de zgn. uitdagers) innovatie-uitdagingen gepitcht. Na de pitches krijgt u tijdens de Kennismakingsmarkt de gelegenheid om onder vier ogen uw idee/oplossing te delen met de uitdagers. De uitdagers bepalen aan de hand van de ingebrachte oplossing of ze verder met u in zee willen gaan.
Daarnaast is er een Informatiemarkt, waar diverse stands aanwezig zijn met organisaties op het gebied van innovatie, internationale uitdagingen, financiering van innovatie, hulp bij octrooien in samenwerkingsverbanden, informatie en advies, etc.

En verder is er natuurlijk volop ruimte om te netwerken.

Aanmelden kan via de speciale website https://www.b2match.eu/slim-en-groen2017, waarop ook de uitdagingen zijn te vinden en de deelnemers aan de Informatiemarkt.

Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Elly van Wattingen (06-22930133) en Lydia de Vries (06-52505970).
Wij zien u graag op 5 juli aanstaande!

Word nu lid van Netwerk BTB

Maak uzelf zichtbaar(der) bij ruim 11.000
ondernemers in de regio
Aanmelden
Click Me