Op woensdag  1 juli a.s gaan wij weer van start met de IJmondiaan bedrijvencompetitie!

Op woensdag  1 juli a.s gaan wij weer van start met de IJmondiaan bedrijvencompetitie! De eerste drie wedstrijden konden helaas geen doorgang vinden i.v.m. het sluiten van de golfbanen.
Als u kennis wilt maken met de businessclub is nog niet te laat om mee te doen.

De Heemskerkse is een bijzondere locatie om zaken te doen, te vergaderen, te dineren of te lunchen en te netwerken met (zaken) relaties. Dit alles in de  natuur en op slechts 25 minuten van Amsterdam en 15 minuten van Haarlem of Alkmaar. De Business Club stelt zich ten doel zakenmensen nader tot elkaar te brengen en bestaande contacten te verstevigen.

De IJmondiaan Bedrijvencompetitie 2020 biedt u uitstekende netwerkmogelijkheden. Door de frequente uitwisselingen met de businessclubs van de Houtrak en de Hoge Dijk heeft u meerdere netwerkdagen en speelmogelijkheden. Een rondje golf leidt immers tot een minder formeel en directer contact met klanten en relaties. Daarnaast biedt deelname interessante exposure mogelijkheden. Wees welkom, ervaar onze gastvrijheid en benut uw kansen. Kijk op onze agenda voor de speeldagen!

 

 

Word nu lid van Netwerk BTB

Maak uzelf zichtbaar(der) bij ruim 11.000
ondernemers in de regio
Aanmelden
Click Me