Snijmeesters wederom leverancier Awards

Ook dit jaar weer mogen de winnaars van de Haarlem Business Awards zich verheugen op een unieke bokaal, verzorgt door  Snijmeesters. Gevestigd in de MAAKzone in de Waarderpolder produceert dit jonge bedrijf voor het tweede opeenvolgende jaar het unieke ontwerp voor de Haarlem Business Awards.

Snijmeesters v.o.f. is een jonge onderneming actief in het ontwerpen en realiseren van 2D en 3D producten gemaakt met lasersnijden. Opgericht door Maarten van Dam en Sylvester Lommelaars met achtergrond als respectievelijk architect (TU Delft) en werktuigbouwkundige (HvA) beschikken wij over een ruime ervaring op het gebied van lasersnijden, ontwerpen en bouwen. Wij vinden het leuk deze kennis in te zetten voor het leveren van een hoge kwaliteit laserservice met snelle levertijd.

Het hart van onze onderneming bestaat uit twee zelfgebouwde lasersnijders. Het voordeel hiervan is dat wij het apparaat van binnen en buiten kennen en deze kunnen modificeren naar de ontwikkelingen binnen de markt. Benieuwd naar het bouwproces? Zie de ‘timelapse’ bouwfilm op youtube.

www.snijmeesters.nl

Word nu lid van Netwerk BTB

Maak uzelf zichtbaar(der) bij ruim 11.000
ondernemers in de regio
Aanmelden
Click Me