Take Off Music Event 2

TAKE OFF Music Event – feest voor iedereen!

Ook jij bent van harte welkom op het feestelijke TAKE OFF Music Event op 1, 2 en 3 juni in Het Cultuurgebouw in Hoofddorp. Het weer kan geen roet in het eten gooien, want het wordt een groot indoor-muziekfestival in Het Cultuurgebouw op het Raadhuisplein in Hoofddorp.
Het aanbod is heel gevarieerd, er is muziek voor iedere smaak. En al is het een indoorfeest, niemand hoeft het festival ‘mondje dicht, braaf blijven zitten’ te beleven. In de gezellig Binnenstraat van het gebouw is continu muziek, van zigeunerjazz tot R&B, van blues tot Jump & Jive. Ook in de zalen is van alles te doen, en wat is er leuker dan tijdens de Corendon International Big Band Competition van podium naar podium te schuiven en zo alles mee te maken, of om als toeschouwer een workshop trompet, trombone of saxofoon mee te maken. En alles is gratis toegankelijk!
Iets anders ligt het voor de vier topconcerten – twee op vrijdag en twee op zaterdag. Die spelen zich wel af in een concertambiance en daarvoor wordt wel entree gevraagd, al is het maar € 15,00, maar dat is natuurlijk geen bezwaar als je daarvoor op vrijdag naar de Dutch Swing College Band kunt en naar trompettist Eric Vloeimans met ‘Oliver’s Cinema’. Tijdens zijn optreden zal burgemeester Onno Hoes hem de Meer Jazz Prijs uitreiken. En op zaterdagavond 2 juni kun je naar The Ramblers op met Joke Bruijs, en vervolgens naar een concert van Wouter Hamel. Ook de conservatoria van Haarlem en Amsterdam hebben hun paradepaardjes afgevaardigd.

Het TAKE OFF Music Event wordt zondag 3 juni besloten met een swingende oecumenische jazzdienst met Big Band Haarlemmermeer o.l.v. Paul Beugels met Hermine Deurlo (mondharmonica) en vocaliste Myrte Buys.
Voor meer informatie: zie www.meerjazz.nl.

Word nu lid van Netwerk BTB

Maak uzelf zichtbaar(der) bij ruim 11.000
ondernemers in de regio
Aanmelden
Click Me