Team effectiviteit, verhoog het rendement van uw mensen

insights-logo

 

 

Wat we kunnen bereiken:

De samenwerking met Insights begint altijd met wat uw organisatie écht uniek maakt: de mensen. Want elke verandering op weg naar betere prestaties begint bij beter zelfinzicht van uw medewerkers.
Vanuit deze basis helpen we mensen hun communicatieve vaardigheden en relaties te verbeteren. Dit heeft enorme impact op het functioneren van uw organisatie, bijvoorbeeld omdat teams effectiever samenwerken.

65% van de problemen binnen teams verdwijnt door een betere relatie tussen de teamleden
 
Effectieve teams
Goed functionerende teams zijn de bouwstenen van een succesvolle organisatie. Een goede balans, focus en cohesie zijn dus erg belangrijk. Insights helpt teams die balans te vinden en optimaal te functioneren, ook in moeilijke tijden.
We laten teams goed naar zichzelf kijken. Hoe goed werken we nu écht samen? Presteren we op ons hoogst haalbare niveau? Samen met het team werken we aan barrières en verbeterpunten, waardoor het team vele malen meer wordt dan een optelsom van de afzonderlijke teamleden.

Als geaccrediteert Insights practitioners helpen wij u graag naar nog betere prestaties van uw mensen. Bel of mail Daniel Andriessen voor een workshop Insights voor uw medewerkers op 06-53393940 of mail info@ingenua.nl

insights-prac

Word nu lid van Netwerk BTB

Maak uzelf zichtbaar(der) bij ruim 11.000
ondernemers in de regio
Aanmelden
Click Me