Tebulo winnaar Business Golf Heemskerk

Het was even spannend  woensdag 2 oktober, niet alleen vanwege de spannende ontknoping van de Ijmondiaancompetitie, maar ook vanwege het weer.  De dagen ervoor had het flink geregend en de één na de andere golfbaan werd gesloten. Zou het doorgaan ? De woensdag beloofde een droge dag  te worden althans volgens de weerapps op dinsdag.  Het recente groot onderhoud werd onze redding. Doordat er geprikt was liep het water toch redelijk snel weg, dus kon de wedstrijd doorgaan.

Bijna 60 mensen stonden te trappelen voor deze laatste dag. Helaas bleef het niet helemaal droog.  De baan was op sommige plekken toch nog wel nat en sommige bunkers stonden onder water. M.b.v tijdelijke plaatselijke regels konden deze obstakels worden vermeden.  John de Graaf maakte weer mooie foto’s in de baan en zorgde voor heerlijke wraps met kip of zalm door de baan.

Tijdens het diner werden wij door de 19e ontvangen met een  glas prosecco. Wedstrijdleider Rob Tolhuijsen  gaf aan dat er nog twee speelmogelijkheden zijn deze maand voor onze businessclubleden. 9 holes op 15 oktober bij de Houtrak en 9 holes op 22 oktober bij de Hoge Dijk. Met ruim 20 speelmogelijkheden was er voor de businessclubleden een ruime keus en sommige bedrijven hebben daar optimaal gebruik van gemaakt. Bedrijven die wedstrijden hebben gemist ontvangen hiervoor vervangende greenfees.

Ook in 2020 wordt de samenwerking met de Houtrak en de Hoge Dijk voortgezet. Inmiddels mogen wij ons nu al verheugen dat zich voor seizoen 2020 zich maar liefst al vijf nieuwe bedrijven hebben aangemeld. Wij houden u via onze agenda en nieuwsbrief op de hoogte voor de speeldagen in het nieuwe seizoen

Word nu lid van Netwerk BTB

Maak uzelf zichtbaar(der) bij ruim 11.000
ondernemers in de regio
Aanmelden
Click Me