Verkooptraining voor professionals start 12 februari

In hoeverre bent u nog in staat om met uw producten en/of dienstenaanbod het verschil te maken? De markt is doorzichtig, inkopers zijn goed op de hoogte van productkenmerken en marktprijzen, de concurrentie is toegenomen. Is het niet steeds meer de mens in de organisatie die de onderscheidende factor is?

Hoe moet een verkoper zich gedragen, zodat de ander hem accepteert als gesprekspartner? Is hij voldoende in staat het vertrouwen met zijn relatie op te bouwen? Hoe beïnvloedt de verkoper het gunningseffect door zijn gedrag?

De training Verkoop is een 5-daagse interactieve en praktijkgerichte training waarin alle aspecten aan de orde komen die van belang zijn voor het succesvol verkopen van producten en diensten. Om de aangereikte vaardigheden en inzichten in de praktijk te kunnen toepassen werken wij altijd met interval-trainingen. De 5-daagse training is dan ook 1 trainingsdag per maand gedurende 5 maanden. De training start op 12 februari bij het Fletcher Hotel te Amersfoort. De prijs voor de deelnemers is inclusief alle trainingsmaterialen, een Insights persoonlijk profiel en locatie/consumptie/lunch kosten. Prijs € 2375,- p/p ex BTW. Voor meer informatie en om u aan te melden,  klik hier

 

Word nu lid van Netwerk BTB

Maak uzelf zichtbaar(der) bij ruim 11.000
ondernemers in de regio
Aanmelden
Click Me