Viraal gaan? Speciale aanbieding in spannende tijden!

Het klinkt wat vreemd maar juist nu zijn de digitale communicatie middelen DE manier om uw doelgroep te bereiken. Als Netwerk BTB hebben we in de regio een uniek groot bereik opgebouwd in de afgelopen 21 jaar. Met maar liefst ruim 10.000 nieuwsbrief ontvangers (zakelijke) zijn we een serieus groot/uniek als zakenplatform in de regio. Doe er uw voordeel mee!

Juist nu, waar persoonlijk contact (hoe waardevol ook) niet aan de orde is en de economie een dreun lijkt te krijgen bieden wij u de mogelijkheid uw boodschap te delen met een grote zakelijke doelgroep in Kennemerland. Waarom zou u het niet doen? Onbekend maakt onbemind. En wellicht heeft juist u een creatieve oplossing/aanbieding voor deze spannende tijden?

Bewust van de druk op het bedrijfsleven bieden wij onze leden de gelegenheid om t/m juni 2020 GRATIS een artikel aan te leveren voor onze website en nieuwsbrief t.w.v. € 295,- ex BTW.

U bent nog geen lid? Dan bieden wij u het bedrijfslidmaatschap (€ 350,- p/jaar) nu aan voor € 180,- ex BTW t/m 31 december 2020. Na aanmelding kunt ook u uw artikel aanbieden aan onze redactie. Plaatsing op de website is gegarandeerd. Plaatsing in de maandelijkse nieuwsbrief op basis van binnenkomst. Aanleveren van uw bericht kan via info@netwerkbtb.nl

Lid worden kan via deze link

Word nu lid van Netwerk BTB

Maak uzelf zichtbaar(der) bij ruim 11.000
ondernemers in de regio
Aanmelden
Click Me