Welkom nieuw lid Fleet Complete!

Fleet Complete helpt meer dan 30.000 bedrijven in alle delen van de wereld om succesvoller te presteren met een op maat toegesneden oplossing voor het beheer van hun wagenpark, apparatuur en mobiele medewerkers.

Met haar cultuur van innovatie en kwaliteit heeft Fleet Complete genoten van doorlopende groei, versterkt door krachtige samenwerkingsverbanden, doorlopende productontwikkeling, talent van topklassen en een drive om leidend te zijn in de branche. Dankzij zijn gedegen bedrijfsstrategie en unieke waardepropositie blijft het bedrijf in hoog tempo nieuwe internationale markten betreden. Het behoort momenteel tot de grootste spelers in Europa, de Verenigde Staten, Mexico en Australiƫ.

Na het winnen van talloze prijzen wordt Fleet Complete erkend als de snelst groeiende leverancier van de beste GPS-technologie voor wagenpark en activa tracking en oplossingen in de cloud voor mobiel personeel. Bel uw contact persoon Reza Sylvester op 06-14748012 en bekijk samen met hem uw oplossing. www.fleetcomplete.com

Word nu lid van Netwerk BTB

Maak uzelf zichtbaar(der) bij ruim 11.000
ondernemers in de regio
Aanmelden
Click Me