Over ons

btb-film

Altijd op de hoogte
Tweewekelijks bereiken we met onze digitale Nieuwsbrief ruim 10.000 ondernemers in de regio. U kunt daar bij staan! Schrijf u hier onder in voor de Nieuwsbrief, zodat u altijd op de hoogte bent van ons actuele activiteitenprogramma.

De kracht van Netwerk BTB
Netwerk BTB is al 17 jaar één van de grootste netwerkplatforms voor het midden- en kleinbedrijf in de regio Groot-Amsterdam. Business to Business loopt als rode draad door al onze activiteiten. Wat ons zo aantrekkelijk maakt? Dat wij op een laagdrempelige manier bedrijven succesvol met elkaar in contact weten te brengen. Dat doen we door middel van onder andere meer dan 30 bijeenkomsten per jaar: van netwerkcafés en netwerklunches tot golfevenementen en tal van andere activiteiten. En altijd in een aangename omgeving die uitnodigt om succesvol contact te leggen met andere ondernemers uit de regio.

Onder de BTB-leden heerst een hoge gunfactor
.
Al onze evenementen nodigen uit tot onderling zaken doen. U treft er vertegenwoordigers van ondernemingen met meer dan 1000 medewerkers, maar ook eigenaren van florerende eenmanszaken. Wij faciliteren zowel jonge, startende ondernemers als ervaren zakenmannen en -vrouwen. Aanbieders en gebruikers. Alle branches zijn vertegenwoordigd bij Netwerk BTB. Zo vindt een incassobureau bij ons een enthousiaste trainer, een installateur een ervaren jurist of een horecagelegenheid een websitebouwer waar het mee klikt.

Meer dan 30 events per jaar
Wilt u eens vrijblijvend kennismaken met Netwerk BTB? Bezoek bijvoorbeeld de maandelijjkse Business Lounge, Innercircles  Regelmatig zijn er workshops of presentaties over diverse relevante onderwerpen. Kijk voor de eerst volgende gelegenheid op onze agenda en meld u aan!

Lid worden van Netwerk BTB
Lid worden van Netwerk BTB biedt u volop netwerkmogelijkheden. Word daarom nu lid en vul het inschrijfformulier in! Netwerk BTB biedt naast een persoonlijk lidmaatschap (speciaal voor ZZP) ook de mogelijkheid om bedrijfslid, sponsor of partner van Netwerk BTB te worden. Deze laatst twee opties bieden u extra (marketing)mogelijkheden. Klik hier voor méér informatie over de verschillende mogelijkheden.

Netwerk BTB
A. Hofmanweg 5a
2031 BH Haarlem
Nederland

E-mail: info@netwerkbtb.nl
Mobiel: 06 – 53393940

Klik hier voor de algemene voorwaarden.